Vores historie

Vi drømmer om en verden uden hovedpine og migræne

Alt for mange i Danmark lider af hovedpine, studier viser at det faktisk er over 800.000 personer der hyppigt enten har hovedpine eller migræne. Det er jo helt vildt og grotesk på en måde, hvordan vi vælger at leve med det uden at finde en holdbar løsning.

Men det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor skabte vi Massagebriller.dk, med startskuddet på det produkt der kommer til at forandre hele verdenen. Massagebrillen har til formål at løsne op i spændinger omkring øje og tinding, for på den måde at lindre smerter forsaget af spændingshovedpine og migræne. Vi har en ambition af at hjælpe så mange personer som muligt af med deres kroniske lidelse eller om ikke andet at kunne leve et normalt liv med den. Fremfor at være sengeliggende i flere dage.

Læs mere om massagebrillen - vores nyeste produkt.

 

Vi kender selv til smerterne

Det var sindsygt svært at acceptere, men til sidst blev vi nødt til at indfinde os med, at det er vores nye virkelighed. Som så mange andre unge i alderen 20-29 måtte vi erkende at kronisk migræne og hovedpine blev en fast del af vores hverdag - det kom tæt på meget hurtigt.

Derfor valgte vi at sige stop, stop til bare at leve med smerten men derimod forske og undersøge området nærmere. Mest af alt for at finde en løsning, men emnet er stort og der er så mange varianter af migræne og hovedpine.

For er det derfor vigtigt at hjælpe dem vi kan og heletiden fornye vores produkter, så vi kan hjælpe så mange som muligt. Ikke alle kan lide varme imens det rammer, nogen foretrækker kulde - derfor er det to vidt forskellige behandlinger der skal til.